• images/banners/gnosis_banner-1.gif
  • images/banners/gnosis_banner-2.gif
  • images/banners/gnosis_banner-3.gif
  • images/banners/gnosis_banner-4.gif
  • images/banners/gnosis_banner-5.gif
  • images/banners/gnosis_banner-6.gif
  • images/banners/gnosis_banner-7.gif
  • images/banners/gnosis_banner-8.gif

gnosisellas-webradio

SAW-Optimized
Α.Δ. Samael Aun Weor

VM-LAKHSMI-OptimizedΑ.Δ. Lakhsmi

 

 

ΣΟΛΙΟΝΕΝΣΙΟΥΣ

 


Ο μεγάλος ρώσος σοφός Γιόργκι Λακόσκυ, αφού μελέτησε βαθιά τις ηλιακές κηλίδες, κατέληγε στην ανακάλυψη ότι υπάρχει μια εσωτερική στενή σχέση μεταξύ αυτών και των πολέμων.

Σε αυτή την εποχή των τηλεκατευθυνόμενων πυραύλων, έχουν γίνει βαθιές μελέτες πάνω στις κοσμικές ακτίνες και στις δράσεις τους πάνω στο ζωντανό κύτταρο και στους οργανισμούς γενικά.

Ο πολύπλοκος μηχανισμός των τηλεκατευθυνόμενων πυραύ­λων μπορεί να ελέγχεται εξ αποστάσεως μέσω ραδιενεργών κυμάτων. Κανείς πια δεν μπορεί, ν' αρνηθεί, την ραδιενέ­ργεια των πλανητών στο διάστημα, ούτε την ηλεκτρομα­γνητική τους επίδραση πάνω στους ζωντανούς οργανισμούς.

Υπάρχει ένας κοσμικός νόμος ονομαζόμενος Σολιονένσιους, ο οποίος έχει εκδηλωθεί στον πλανήτη μας Γη σαράντα φορές μετά τη βύθιση της Ατλαντίδος. Ο κοσμι­κός αυτός νόμος είναι αποτέλεσμα της ηλεκτρομαγνητικής τάσης των κόσμων.

Το ηλιακό σύστημα του Ορς έχει ένα γειτονικό Ηλιακό Σύστημα που ονομάζεται Μπαλεότο. Υπάρχει επίσης στο σύμπαν ο φημισμένος κομήτης Σολνι, που συνηθίζει να πλησιάζει μερικές φορές επικίνδυνα τον ακτινοβόλο ήλιο Μπαλεότο.

Αυτός ο ακτινοβόλος ήλιος έχει γίνει αντιληπτός πολλές φορές να αναγκάζεται ν' ανάπτυξε ι μια ισχυρή ηλεκτρο­μαγνητική τάση για να μπορεί να διατηρεί, με σταθερό­τητα το συνηθισμένο κοσμικό του μονοπάτι. Αυτή η τάση, όπως είναι φυσικό και λογικό προκαλεί, μία πανομοιότυπη τάση σ' όλους τους γειτονικούς ήλιους, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο δικός μας ήλιος επονομαζόμενος του Ορς.

Όταν ο ήλιος μας Ορς, υποβάλλεται σε ηλεκτρομαγνητική τάση στην προσπάθεια του να μη τροποποιήσει το κοσμικό μονοπάτι που έχει, γεννάει μία πανομοιότυπη τάση σε όλους τους πλανήτες του Ηλιακού Συστήματος του Ορς, συμπεριλαμβανομένου του πλανήτη μας Γη. Αυτός είναι ο Κοσμικός Σολιονένσιους ο μεγάλος νόμος που δρα στον πλανήτη Γη ανά πολύ μεγάλα διαστήματα.

Κανονικά, αυτός ο μεγάλος νόμος προκαλεί μία έντονη θρησκευτικότητα και βαθύ πόθο εσώτερης αυτοπραγμάτωσης, αλλά όταν η ανθρωπότητα δεν είναι ψυχολογικά προετοι­μασμένη για τη δράση αυτού του νόμου, το αποτέλεσμα είναι συνήθως καταστρεπτικό.

Κατά το έτος 1917, ο προαναφερόμενος νόμος εκδηλώθηκε έντονα, αλλά καθώς το ρώσικο προλεταριάτο ήταν γεμάτο από βαθύς μνησικακίες και πίκρες, ο Σολιονένσιους συνδυάστηκε κατά τρόπο αφύσικο και αρνητικό με τον ψυχισμό του κάθε ατόμου. Το αποτέλεσμα αυτού του αρνη­τικού συνδυασμού υπήρξε η Μπολσεβική επανάσταση.

Ήταν ήδη από καιρό που η Ρωσία προετοιμαζόταν ψυχο­λογικά γι' αυτή την αιματηρή επανάσταση. Η Μπολσεβική Επανάσταση υπήρξε ασφαλώς το αποτέλεσμα ενός κάκιστου συνδυασμού του Σολιονένσιους με την ψυχολογική ιδιο­συγκρασία κάθε ατόμου. Ένα από τα χαρακτηριστικά αυτού του νόμου σε δράση είναι ο πόθος της ελευθερίας.

Ωστόσο, υπήρξαν στη Ρωσία, κατ' εκείνη την εποχή της Μπολσεβικής Επανάστασης, μερικά άτομα που ήξεραν να επωφεληθούν έξυπνα τον Σολιονένσιους για να αναπτύ­ξουν την Αντικειμενική Λογική, την ατομική Αυτο­συνείδηση και την Επανάσταση της Διαλεκτικής, που επίσης θα αναβλύσει αυτούς τους καιρούς.

Έχουν πια περάσει πολλά χρόνια και δεν γνωρίζουμε ακόμα πότε θα επιστρέψει ο Σολιονένσιους, αυτό που όντως γνωρίζουμε είναι ότι οφείλουμε να προετοιμαστούμε ψυχολογικά για να τον δεχθούμε με έξυπνο τρόπο και να πετύχουμε, με τη βοήθεια του, την Ακέραιη Επανάστα­ση που διακηρύσσω κατά τρόπον αντικειμενικό σ' αυτή την Πραγματεία.

Είναι σχεδόν λογικό να σκεφτούμε ότι εάν ο Σολιονένσιους μας βρει χωρίς ψυχολογική προετοιμασία, το απο­τέλεσμα πρέπει να είναι μια καταστροφή.

Είναι καλό να χαράζουμε στη μνήμη μας και να μη ξεχνάμε, ποτέ, ότι η Μπολσεβική Επανάσταση και πόλεμος των Επτά Ημερών ήταν πραγματικά μία κοινωνική κατα­στροφή.

Εμείς οφείλουμε να ποθούμε να πραγματοποιήσουμε πάνω στη Γη την Επανάσταση της Διαλεκτικής και γι' αυτό είναι αναγκαίο να προετοιμαζόμαστε ψυχολογικά κατά το καλύτερο δυνατό, θα ήταν λυπηρό ο επόμενος Σολιονένσιους να μας βρει δίχως καμία απολύτως ψυχολογική προπαρασκευή.

Στο παρελθόν, κάθε φορά που εκδηλωνόταν ο Σολιονένσιους, ήτο καταστροφικός όταν η ανθρωπότητα δεν ήταν προετοιμασμένη. Ας θυμηθούμε την Αρχαία Αίγυπτο, που από δυναστεία σε δυναστεία συνέβαιναν γεγονότα φοβερά. Δύο φορές εκδηλώθηκε ο Σολιονένσιους με καταστροφικό τρόπο στην ηλιοκαμένη χώρα του Κεμ.

Κατά τη πρώτη, ο λαός, με αιματηρή επανάσταση, εξέλεξε κυβερνώντες με αίμα και θάνατο. Ο υποψήφιος που θα είχε στο "ιερό βάζο" του την μεγαλύτερη ποσό­τητα από μάτια που ανήκαν στη τάξη των νομίμων κυβερνώντων, θα εκλεγόταν νέος κυβερνήτης. Είναι σαφές ότι ήταν τρομακτικές οι σκηνές μιας τέτοιας εξέγερσης.

Κατά τη δεύτερη εκδήλωση αυτού του νόμου, ο αιγυπτιακός λαός, έξαλλος, εξεγέρθηκε κατά των κυβερνητών του και τους σκότωσε αφού τους έδεσε πλάϊ-πλάϊ με ένα ιερό μεταλλικό σύρμα.

Εκείνον τον καιρό δεν υπήρχε σεβασμός φύλλου ούτε ηλι­κίας και εκείνο το σύρμα έμοιαζε περισσότερο μ' ένα μακάβριο κολάρο που στη συνέχεια, έσυραν ζώα και ρίχνε το στον Νείλο.

Ο Σολιονένσιους προξενεί διακαείς επιθυμίες απελευθέ­ρωσης, επανάστασης της συνείδησης, αλλά όταν ο άνθρωπος δεν είναι προετοιμασμένος, το μόνο που σκέπτε­ται να κάνει είναι να σκοτώσει τους κυβερνώντες, να δολοφονεί άλλους, να εκθρονίζει τους βασιλείς, να κάνει πολέμους, κλπ.

Εμείς οφείλουμε να προετοιμαζόμαστε ψυχολογικά, για τον Σολιονένσιους, χρειάζεται να γινόμαστε αυτοσυνείδητοι και να πραγματοποιούμε πάνω στην επιφάνεια της Γης την Επανάσταση της Διαλεκτικής.

 

Σαμαέλ Αούμ Βεόρ – Η Επανάσταση της Διαλεκτκής

 


 
MultiTrans