• images/banners/gnosis_banner-1.gif
  • images/banners/gnosis_banner-2.gif
  • images/banners/gnosis_banner-3.gif
  • images/banners/gnosis_banner-4.gif
  • images/banners/gnosis_banner-5.gif
  • images/banners/gnosis_banner-6.gif
  • images/banners/gnosis_banner-7.gif
  • images/banners/gnosis_banner-8.gif

gnosisellas-webradio

SAW-Optimized
Α.Δ. Samael Aun Weor

VM-LAKHSMI-OptimizedΑ.Δ. Lakhsmi

 

Ο Α.Δ. Lakhsmi Ο Αξιοσέβαστος Δάσκαλος Λάκσμι με την επίπονη εργασία του κατάφερε να συνασπίσει όλες τις Γνωστικές ομάδες παγκοσμίως, εργαζόμενος σκληρά για την αποκατάσταση του Παγκόσμιου Γνωστικισμού στη Βενεζουέλα, Κολομβία, Βολιβία, Βραζιλία, Αργεντινή, Ουρουγουάη, Χιλή, Παραγουάη, Δομινικανή Δημοκρατία, Κούβα, Ισημερινός, Περού, Μεξικό, Ισπανία, Γαλλία Ελβετία, Ιταλία, Ελλάδα, Ην. Πολιτείες, Πουέρτο Ρίκο και φτάνοντας προσεχώς σε διάφορες άλλες χώρες του πλανήτη μας.


Έχει οριστεί από τον Αβατάρα της εποχής του Υδροχόου τον Α. Δ. Σαμαέλ ως ο Αναστηλωτής των Γνωστικών Ομάδων από την δεκαετία του 90 και μετέπειτα, το οποίο εκπληρώθηκε καθ' ολοκληρία με τη δημιουργία της παγκόσμιας Ομοσπονδίας.


Είναι ένας μεγάλος δάσκαλος γεμάτος από υπέρτατη Αγάπη για την ανθρωπότητα, βαθιά σοφός, ένα μεγάλο Πνεύμα με δυνατή ιδιοσυγκρασία.


Είναι ο πιστός μεταφραστής της διδασκαλίας του Αβατάρα (Σαμαέλ) και του Χριστού. Η Μαεστρία του κατάφερε στις διάφορες χώρες να κινητοποιήσει ακτίνες φωτός, στις οποίες βρίσκεται η Σοφία, η δύναμη και η δωρεά της κατανόησης ώστε όλες οι ουσίες (μας) που διψούν για γνώση να μπορέσουν να λάβουν ένα μερίδιο από την αλήθεια.


Είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων όπου αποκαλύπτει τη Γνωστική διδασκαλία για να μπορέσουμε όλοι μας να αντιληφθούμε την άφταστη γνώση που οδηγεί έναν άνθρωπο στην κατανόηση της αιτίας της ύπαρξής του. Μερικά από τα έργα του είναι τα εξής: Φως στο σκοτάδι της άγνοιας, Μια ομιλία στο Γνωστικό λαό, Η νέα Έξοδος την εποχή του Υδροχόου, Συλλογισμοί ενός ερευνητή, Έτσι είναι η ανθρωπότητα, Το ευαγγέλιο του Ιούδα και τα πιο πρόσφατα: Η επιστροφή του Μεσσία, Προσανατολισμός για την νεολαία και η γη της απαγγελίας.

Του αναλογεί να αποκαλύψει «τα κοσμήματα του Κίτρινου Δράκου», διδασκαλία κατάλληλη για την εποχή που ζούμε, με σκοπό να προετοιμάσει τους πιστούς Γνωστικούς μαθητές για τους δύσκολους καιρούς που έρχονται, τοιουτοτρόπως επιτρέποντάς τους να ανέβουν γρήγορα το βραχώδες όρος της Μύησης. Τα κοσμήματα του Κίτρινου Δράκου μας επιτρέπουν να γνωρίσουμε την φοβερή πραγματικότητα και την απέραντη και καυστική σοφία που υπάρχει στους κόσμους των κολάσεων, όπου η ψυχή προετοιμάζεται, ώστε όταν βγεί στο φως, να μπορέσει να επανενωθεί με το Είναι της. Μέσα στα σπλάχνα της γης υπάρχει κάποιο είδος γνώσης που πρέπει να ενσαρκώσουμε, γι' αυτό πρέπει να ζήσουμε μια ζωή πλούσια σε εμπειρίες, εξασκώντας τη διδασκαλία της απελευθέρωσης που είναι «η Γνώση».


Αυτό το μεγάλο Ον με το φως του και την Αγάπη του μπόρεσε να εκπληρώσει τα λόγια του Μέγα Καμπίρ Ιησού όταν είπε: «Θα τους γνωρίσετε από τους καρπούς τους». Είναι μια ψυχή τόσο μεγάλη, που μπόρεσε σ' αυτό το επίπεδο ύπαρξης να αποκρυσταλλώσει όλη τη βοήθεια και τον προσανατολισμό που χρειάζεται μια κοινωνία σ' όλες τις μορφές έκφρασης του ανθρώπου, από το Ανθρώπινο μέχρι το Θεϊκό, το οποίο το έπραξε με ιδρύματα εγκαταλειμμένων παιδιών, κέντρα αποτοξίνωσης και παγκόσμια συνέδρια όπου όλοι έχουν πάρει το θάρρος που χρειάζεται για να ποθούν την απελευθέρωση, και οργανώνοντας τις Γνωστικές Σχολές σ' όλες τις χώρες που αναφερθήκαμε προηγουμένως.


Στ' αλήθεια με τη ψυχή και την καρδιά μας δίνουμε άπειρες ευχαριστίες στον Α.Δ. Λάκσμι και είθε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να δεχόμαστε την οδηγία, προσανατολισμό και βοήθεια από τη μεγάλη παρουσία του.

 

 

 

« Εάν υπάρχει κάτι για το οποίο αξίζει κανείς να ζει και να αγωνίζεται, είναι για το Είναι»


«Ο Θεός είναι τόσο κοντά στον άνθρωπο, που ενδιάμεσα υπάρχει μόνο ο Νους»


«Ο Νους είναι η φυλακή για τον αμαθή, και η καρδιά και το καταφύγιο για το σοφό»


«Μια γυναίκα δημιουργεί τον άνθρωπο, άλλη τον τελειοποιεί και η ΘΕΑ-ΜΗΤΕΡΑ τον σώζει»


«Ο άνδρας και η γυναίκα της Νέας Εποχής πρέπει να είναι σε διαθεσιμότητα, ώστε το φως του Χριστού, η Επανάσταση της Συνείδησης και το Θέλημα των δύο, να είναι παρόντα στο σχηματισμό των νέων γενιών».

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

· Ο Αξιοσέβαστος Δάσκαλος Σαμαέλ και οι Σχολές Μυστηρίων

· Η βιβλιογραφία του Δασκάλου Λάκσμι με πολλά βιβλία του στα Ελληνικά.

Δείτε:

· Φωτογραφίες του Δασκάλου Λάκσμι

· Καταγεγραμμένα βίντεο με τον Δ. Λάκσμι.

 

...Διαλέξτε ένα προορισμό κάνοντας "κλικ" απάνω του...

 
MultiTrans